Väitän: suuri osa älylaitteiden ominaisuuksista jää käyttämättä.

posted in: teksti, älylaitteet | 0

Älylaite on lähestulkoon kaikilla taskussa. Ominaisuuksista, muisteista, prosessoriytimistä ja benchmark tuloksista kisaillaan kovasti. Usein älytoimet jäävät kuitenkin käyttämättä osaamisen puutteen vuoksi ja käyttö rajoittuukin lähinnä somettamiseen ja yhteydenpitoon . (YLE:n uutinen >> )

Varsinkin yrityskäytössä monet älylaitteiden perusominaisuudet helpottavat jokapäiväistä työnkulkua ja tekevät asioiden hoidosta mielekästä. Yllättävän usein nuo älykkäät toiminnot jäävät kuitenkin käyttämättä koska organisaatiossa ei ole osaamista tai neuvojaa ei ole saatavilla.

Älylaite on yksi toimivan yritysviestinnän tehotyökaluista!

Olen tiiviisti seurannut kosketusnäytöllisten mobiililaitteiden kehittymistä ja ollut ottamassa käyttöön uusimpia tekniikoita ja vimpaimia. Oman pitkäaikaisen kokemukseni pohjalta tiedän miten älylaitteesi saadaan tehokäyttöön olemassaolevia palveluja käyttäen. Näitä mahdollisuuksia olen esitellyt myös eri tapahtumissa, luennoilla ja koulutuksissa.

Edelleen käyttäjiä riivaa eräs 90-luvun ongelma! Puhelinnumeroiden muistio katoaa vieläkin useimmalta älylaitteen käyttäjältä, kun puhelin vaihtuu toiseen. Vika ei silloin ole älylaitteessa!