previous arrow
next arrow
Slider

Palvelut

Palvelut lyhyesti, koska tiedän kiireesi: itse päivitettävät nettisivut SINNE >> printtimedian tuotteet: esitteet, julisteet, käyntikortit, flyerit … SINNE >> word ja powerpoint -pohjat videot levylle ja nettiin SINNE >> roll-upit ja messumateriaalit autoteipit ja ikkunatarrat näkemystä monimuotoiseen viestintään kaikki herkut…..

Lue lisää

Nettisivut

WEBBISAITTI YRITYKSELLE, YHTEISÖLLE, SEURALLE TAI YKSITYISELLE! Onnistunut projekti! Toteuta verkkosivuprojekti ammattilaisen avulla. Ilman sähläystä, kummallisia sopimusehtoja ja turvoksiin puhallettuja hintoja. Et jää yksin projektin aikana, etkä sen jälkeen. Tiedät mitä tilaat ja saat tarvittaessa vielä käyttöönotto-opastuksen. Referenssejä Postaukset

Lue lisää

Tutustu nörttiin

Teemu Miettinen | monimediahörhö Olen nelikymppinen median ja graafisen suunnittelun parissa työskentelevä “vanhanliiton” skeittaaja ja yksi suomalaisen lumilautailun pioneereistä (1987). Omaan laajan osaamisen ja näkemyksen mediatuotannon kentästä. Nykypäivän sähköinen viestintä ja sen monet eri mahdollisuudet ovat intohimoni. Erityinen kiinnostukseni kohdistuu…..

Lue lisää

Potkukelkka.com mainostoimisto & nörttipalvelut

Webbisivuista

Nörttiräätälöity verkkosivusto käyttöösi helposti ilman kummallista myyntijargonia tai ylihinnoiteltuja palveluja. Kaikilla nykynetin some- ja hakuoptimointiherkuilla.

Paperia ei jätetä!

Esitteet, käyntikortit, roll-upit, julisteet… perinteinen paperi pitää pintansa monissa kohteissa. Saat ne kaikki samasta paikasta!

Videot

Videot ovat tehokas tapa välittää viesti ja fiilis vaikka nettisivuilla tai messuilla. Tiesitkö ettei videon tekemisen tarvitse olla kammottavan suuri ja kallis produktio!

Tarraa ja teippiä

Autot, ikkunat, toimitilat… Yhtenäinen yritysilme tuo uskottavuutta ja luo tunnettuutta. Minä suunnittelen, teippari teippaa ja sinä voit paukutella henkseleitäsi.

Postaukset

360 kamera iPhonelle

  Katso käyttöohjeita. Katso laitteen esittely. Mitä vimpaimella voi tehdä? Keväällä 2016 aloimme valmistaa Virtuaalikylä sekä Ravinne- ja energiatehokas maatila -hankkeissa 360-asteista kuvaa ja videota hyödyntäviä sisältöjä. Maistiaisia tuotoksista voi käydä katsomassa osoitteessa: http://www.virtuaali.info/360/ Kyseisiä ympäristöjä valmistaessamme käytettiin Samsung Gear 360 VR-kameraa.

Työpaidat RemonttiKeinänen

RemonttiKeinänen panostaa näyttävään yrityskuvaan. Autoteippien, käyntikorttien ja verkkosivujen lisäksi remonttihommien ammattilaiset tunnistaa työmailla ja taloyhtiön tiloissa firman vaatteista. Visuaalisuus noudatti valmistettua graafista viestinnän linjaa. Paitapainoksi valittiin laadukkaista tekstiilipainotöistä tunnettu KH Print Oy, Hartolasta. www.khprint.fi

Elisa ampuu asiakkaitaan nilkkaan

Tätä Hintasaarnaajat eivät kerro “Do you have the time to talk about the miracle of Saunalahti speed in reality?” Elisa-Saunalahden puhelinmyyjät pitävät ahkerasti yhteyttä ja ovat viimeisen vuoden aikana keskittyneet vahvasti Elisa Viihde -palvelupaketin myymiseen uskollisille asiakkailleen (kuten allekirjoittaneelle). Itse en…..

Google Sites uudistui

Google Sites sivutyökalu päivittyi ja on tämän kirjoittamisen aikaan tarjolla ensivaiheen testaajille. Jatkossa Sites palvelu on saatavilla kaikille. Härveli on varteenotettava varsinkin kun Googlen muut työkalut ovat vahvasti läsnä ja sivuston ylläpitoon voi valtuuttaa muita gmail-tunnarin omaavia henkilöitä.

Tutustu aihealueisiin